Produkter

html templates
Mobirise

RTcon Hindertavla - flyttbar hindertavla med handtag

Vår Hindertavla är väldigt stabil och samtidigt väger den nästan ingenting. Det smarta handtaget gör det enkelt att bära med sig hindertavlan vid förflyttning.

Material: Hindertavlan är tillverkad i Makrolon med en reflexbild i 3M Reflexfolie Diamond Grade. Makrolon är ett material som är transparent, värmetåligt, hårt och har en god elektrisk isolering vilket betyder att den är icke ledande. Det är samma reflexbild som används på de redan godkända hindertavlorna från Trafikverket.

Användningsområde: Hindertavla används för att markera spårarbete - stänga av ett ofarbart spår eller för att skydda en arbetsplats vid A-skydd.

Storlek: 45cm Ø

Pris: 1595kr ex moms. 

För beställning kontakta: info@rtcon.se
Ämne på e-posten: RTcon Hindertavla

Mobirise

RTcon Signallampa

Vår Signallampa är framtagen för tuffa användningsförhållanden med stabiliserande materialdetaljer för att förhindra kortslutning eller funktionsproblem vid stötar eller vibrationer.

Funktioner: Signallampan har knappar med växlande funktion och LED signalljus i tre olika färger, du kan snabbt växla mellan vitt, rött eller gult/orange. Det finns inga komponenter i den som är avsedd att bytas av användaren. Undantaget är byte av batteriet.

Tre olika lägen: Lampans sken kan växlas mellan fast sken, blinkande sken eller släckt.

Användningsområde: Signallampan används för signalering i spårområde. Vid signalering måste alltid gällande regelverk för signalgivning iakttas.

Vid beställning av signallampa inkluderas en laddare samt uppladdningsbart batteri.

Pris: 1850kr ex moms. 

För beställning kontakta: info@rtcon.se 
Ämne på e-posten: RTcon Signallampa

E-post:

info@rtcon.se

Orgnr:

556883-6091

© Copyright RTcon AB 2023