HenrikNormark

Presentation - ny VD till
RTcon AB

Styrelsen för RTcon AB har den stora glädjen att inom kort välkomna Henrik Normark som ny verkställande direktör för bolaget.

Henrik har en gedigen erfarenhet av verksamhetsstyrning, strategi och marknad/försäljning från privata och offentliga verksamheter.

Henrik har erfarenhet inom branscher som kollektivtrafik, hälso- och sjukvård samt träning och hälsa med årlig omsättning upp till 104 miljarder kronor.

Henrik har bland annat haft roller som Group Sales Manager, Koncernförsäljningschef på SATS Group, Affärsutvecklingschef på SL och kommer senast från en roll som Chef Styrning och Strategi på Region Stockholm med ansvar för koncernstrategiska frågor och ägarstyrning.

- Henrik är en viktig VD rekrytering för oss med uppdrag att utveckla RTcon AB vidare mot målet att bli ledande inom säkerhetslösningar för spårinfrastruktur. Smeby Förvaltning AB är nu ny majoritetsägare i bolaget och vi är övertygade om att Henriks ledaregenskaper samt erfarenhet av affär, upphandling, marknad/ försäljning och strategi kommer bli en fantastisk tillgång i bolagets utvecklingsresa. / Benny Lindberg Styrelseordförande RTcon AB

Henrik tillträder sin tjänst den 13 januari 2020.

- Jag ser väldigt mycket fram mot att bli en del i RTcon ABs utvecklingsresa. Transportinfrastrukturen är avgörande för Sveriges funktion och framtida tillväxt. Det finns dels en underhållsskuld idag som behöver hanteras och dels står vi inför en stor och fantastisk utveckling med ny kollektivtrafik, nya spår och nya framtida resmöjligheter. RTcon AB erbjuder tjänster som innebär att de arbeten som sker med underhåll och nybyggnation av transportinfrastrukturen sker på ett säkert sätt. Det är viktigt, och vi kommer spela en avgörande roll för utvecklingen framgent. / Henrik Normark, tillträdande VD RTcon AB 

E-post:

info@rtcon.se

Orgnr:

556883-6091

© Copyright RTcon AB 2019